Τα τεχνικά σχολεία παρέχουν πρακτική εκπαίδευση για ανταμοιβή σταδιοδρομίας

Η λέξη «κολέγιο» μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε τοίχους με κισσούς, σιωπηλές βιβλιοθήκες, καθηγητές με σακάκια τουίντ και μαθητές που δεν βρώμουν ποτέ τα χέρια τους. Αλλά ίσως είστε ο τύπος που του αρέσει να σκάβει μέσα από έναν λιπαρό κινητήρα μοτοσικλέτας ή να κολλάει μια ηλεκτρονική σύνδεση ή να εγκαθιστά ένα σύστημα HVAC σε έναν ουρανοξύστη. Θέλετε να εργαστείτε τόσο με το μυαλό όσο και με τα χέρια σας. Ναι, υπάρχει ένα σχολείο για εσάς!

Τα σχολεία τεχνικής κατάρτισης προσφέρουν πρακτική διδασκαλία και εμπειρία σε μικρές επισκευές κινητήρων, επισκευές αυτοκινήτων και θαλάσσιων υπολογιστών, υπολογιστές, HVAC, οδήγηση φορτηγών και άλλα. Δεν μπορείτε να μάθετε αυτά τα πράγματα μόνο μέσω του Διαδικτύου. Δεν μπορείτε καν να το μάθετε μόνο σε μια τάξη. Πρέπει να κατεβείτε και να βρώσετε και να εργαστείτε με το πραγματικό πράγμα σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

Εκπαίδευση στην τάξη και τον πραγματικό κόσμο

Η σημερινή τεχνική σταδιοδρομία απαιτεί εγκεφάλους καθώς και φυσική ικανότητα. Τα περισσότερα σχολεία τεχνικής χωρίζουν το πρόγραμμα σπουδών τους σε δύο μέρη: τάξη και πραγματικό κόσμο. Το τμήμα της τάξης μπορεί να παρουσιαστεί είτε σε ένα κτίριο πανεπιστημίου από τούβλα, είτε μέσω ενός διαδικτυακού προγράμματος σπουδών που θα μπορούσε να κατακτηθεί από οποιαδήποτε τοποθεσία. Το τμήμα του πραγματικού κόσμου περιλαμβάνει πρακτική αλληλεπίδραση με υλικό και πρέπει να ληφθεί από την τεχνική σχολή.

Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην οδήγηση με φορτηγό με τρακτέρ απαιτεί συνήθως αρκετές εβδομάδες διδασκαλίας. Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

• Οχήματα γενικής γνώσης / συνδυασμού άδειας οδήγησης (CDL)

• Επικίνδυνο υλικό CDL

• Συστήματα φρένων / CDL Air Brake Knowledge

• Αποσύνδεση / ζεύξη

• Επιθεωρήσεις οχημάτων (Έλεγχος κύκλου)

• Παράλληλη στάθμευση

• Ευθεία υποστήριξη

• Υποστήριξη Alley Dock

• Οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο / πόλη

• Κρατική εξέταση

Ανεξάρτητα από τον τομέα σταδιοδρομίας που εκπαιδεύετε, μια καλή τεχνική σχολή θα παρέχει ένα πρόγραμμα σπουδών που θα καλύπτει όλες τις βάσεις. Τα μέρη του προγράμματος που περιλαμβάνουν “εκμάθηση βιβλίων” μπορούν να παρουσιαστούν είτε σε μια τάξη είτε σε απευθείας σύνδεση. Τα διαδικτυακά μαθήματα μπορούν να είναι εξίσου πλούσια και ικανοποιητικά με τα παραδοσιακά μαθήματα στην τάξη. Πολλά περιλαμβάνουν σχόλια σε πραγματικό χρόνο, κουίζ, προσομοιωμένες ασκήσεις πρακτικής άποψης, γραφικά, ακόμη και ήχους και βίντεο.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διδασκαλίας στην τάξη, το σχολείο στη συνέχεια εισάγει τους μαθητές στο πραγματικό πράγμα. Οι μαθητές πηγαίνουν πίσω από το τιμόνι, ή εργάζονται σε πραγματικό εξοπλισμό, ή χτίζουν ένα λειτουργικό δίκτυο υπολογιστών. Αυτό το μέρος του προγράμματος σπουδών μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο στη σχολική εγκατάσταση.
In the event you liked this informative article and also you would want to acquire more details regarding kteo kindly stop by the web site.
Φροντίστε να επιλέξετε ένα σχολείο με προηγμένη τεχνολογία και εκπαιδευτές με εμπειρία πραγματικού κόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *